1. lokakuuta 2011

Romantik im Gasteig

Nyt soi: Josh Groban – Awake

Eilen perjantaina vietin aivan valtavan upean illan!! Sen johdosta lähes pelkään, että tästä postauksesta muodostuukin - vielä muutaman kuukauden, teini-ikäisen tytön fani-ihkutus. :D Mutta jos ei nyt kuitenkaan. Illasta ikimuistoisen teki Josh Groban, joka vieraili Münchenissä. Viime viikolla nimittäin, kun minä jo hilluin täälä Baijerissa, Josh oli ihka ensimmäistä kertaa koskaan konsertoimassa myös Suomessa. Ettekä voi kuvitella miten maissa olin, kun en päässyt paikalle! Toki jo niihin aikoihin huomasin, että Josh olisi täälä seuraavalla viikolla, mutten tehnyt elettäkään. Joutuisin kuitenkin menemään yksin – kuten meninkin. Mutta kaikki oli silti täydellistä! :] Konsertti oli Philharmonien konserttitalossa Rosenheimerstrassella – paikallisesti kutsuttuna Gasteigilla:

Hieno rakennus sisätilojen puupintoineen, mutta erittäin monimutkainen pienen kaupungin tytölle. :p Koska ostin lipun niin viime tingassa, pullitin siitä aivan liikaa. Mutta paikka 8. rivissä ja loistava näkyvyys, koska seuraavassa rivissä edessäni ei istunut ketään, korvasivat kyllä suuren menetyksen! Vieressäni istuin myös yksinäinen naishenkilö ja mehän tulimme hyvin juttuun – kuitenkin englanniksi, valitettavasti. Hän oli suhteellisen uusin fani, toisin kuin minä, joka olen kuluttanut ensimmäisen levyn täysin loppuun ostettuani sen heti sen ilmestyttyä. :> Josh Groban Fanclub oli organisoinut pienen yllätyksen Joshille. He jakoivat ilmaiseksi valotikkuja ohjeineen yleisöön. Minäkin sain omani ja sali näytti upealta You Are Loved –kappaleen ensimmäisen kertosäkeen aikana:


Mukaan tarttui luonnollisesti myös Tour Book äidin ja mun kokoelmaani eri kultturellitapahtumista, joissa olemme yhdessä tai erikseen olleet. Pääasiallisesti kuitenkin yhdessä. <3

Konsertti itsessään oli tosiaan aivan upea, vaikka upea on Joshkin. ;] Hän on itse asiassa todella hauska ja valtavan karismaattinen esiintyjä. Päällepäin hän toki näyttää hieman ”lapsekkaalta” T-paidassa, bleiserissä ja tennareissa, mutta kun hän istuutuu pianon ääreen ja avaa suunsa niin se on menoa! Eilenkin nyyhkin koko konsertin siihen malliin, että tuntui, etten ollutkaan mennyt paikan päälle täysin yksin vaan nenäliinapakettini kanssa. :D Oli myös todella ilahduttavaa, ettei hän laulanut pelkästään kappaleita uudelta levyltä. Itseasissa hän ei tainnut laulaa yhtäkään kappaletta Straight To You -albumilta. :D Mutta sen sijaan hän lauloi paljon, paljon upeita kappaleita vanhoilta albumeilta, mikä oli hieno juttu. Kerrassaan upea ilta pitkäaikaiselle fanille vihdoin nähdä Josh!